Köszöntő!

A móri Brindisi Szent Lőrinc Borrend tagjai valamint a saját nevemben nagy szeretettel köszöntöm a honlapunk látogatóit. 2001-ben egy 27 fős baráti társaság elhatározta, hogy a Móri Ezerjó hírnevét, a hagyományokat, a múlt tradícióit sajátos eszközeikkel tovább éltetik és erősítik. Vállalták, hogy hirdetik és védik a helyi borkultúrát, a kulturált borfogyasztást, a móri borok jó minőségét, ezért borrendet alapítottak, melyet Brindisi Szent Lőrincről neveztek el.

A Móri Borrend és rendezvényei ma már tradicionálisak és országos hírűek, példaként említeném meg a Móri Bornapokat, illetve az Országos Ezerjó Borversenyt. De büszkék vagyunk a bormustrákra, a borversenyekre, a Szent György heti vígasságokra, a Márton napi új borversenyre, hogy csak a legjelentősebb rendezvényeket említsük.

Köszönöm városunknak, Mórnak, amely befogadott bennünket, segítette és támogatta minden rendezvényünket. Közösen dolgoztunk azért, hogy minél jobban megismerjék az érdeklődők azt a helyet, ahol élünk és dolgozunk. Köszönetet mondok mindazoknak, akik tevékenységükkel hozzájárultak Borrendünk megalapításához és eredményes működéséhez.

Mór,                                                                              

                                                                                    Gábor Csaba

                                                                                     Nagymester

.

Rendezvényeink